Patrick vill att onådda i Eurasien ska adopteras av församlingar i Sverige

Patrick Ölund växte upp i Piteå där han även döptes i en Örebroförsamling 1981. Genom boken ”Driven av kärlek” lades tidigt grunden för hans stora missionsintresse och sedan 1994 har han bland annat arbetat med församlingsplantering och missionsskolor. Han har en master i teologi och behärs­kar både ryska och mandarin. Förutom sitt arbete på Ibra är han också regionsekreterare på Pingst internationellt för Eurasien där han hoppas kunna vara en bro mellan svenska församlingar och systerkyrkor i regionen.

I det kommande numret av Jesus4Eurasia som släpps digitalt här på hemsidan om drygt en vecka kan du läsa mer om Patrick, hans hjärta för de onådda och vad han har för tankar om mission i en färsk intervju. Dessutom kommer vi bjuda på artiklar med aktuella ämnen som berör läget i Ryssland och Ukraina – så håll ögonen öppna!

Foto: Georgios Dimitrio

Lämna en kommentar